ДОСВІД ІНВЕСТОРА З AGTI

Протягом певного періоду часу я накопичував токени Корпорації AGTI, які забезпечені реальними активами та працюючим бізнесом.
https://sevlushfoods.com/

Я не надто старався, вкладав невелику частину від відкладених коштів і накопичив 15000 токенів із середньою ціною покупки 0.1$ за токен. При цьому отримував щоквартальні дивіденди.

Але з кожним місяцем ціна на токен зростала, і хотілося купити все більше і більше. Наразі офіційна ціна 0.55$ за токен AGTI.

Проблема токена полягала в тому, що його не можна було продати, адже це був Pre Sale, тобто продаж до виходу на біржу. І ось знаменний момент — токен виходить на біржу Dex-Trade 15.07.2024 року. Усі користувачі та власники радіють, адже токен, який вони купили хто по 0.05$, хто по 0.1$, а хто навіть по 0.35$, зможуть продати на біржі не менше ніж за 0.55$. На той момент у мене було 15000 токенів, що обіцяло мені близько 8000$ на вкладені 1200$.

Тепер оцінімо ситуацію до лістингу:

  1. Токен продавався протягом 3-4 років, відповідно їх у інвесторів уже досить багато.
  2. Приваблива ціна в 0.55$ за токен при середній ціні покупки ранніми інвесторами-«китами» 0.1$.
  3. Слабка маркетингова кампанія, що й зрозуміло, адже бізнес зосереджений на рекламі та роботі зі своєю реальною агропродукцією, а не на бажанні заробити на зростанні токена.
  4. Дуже слабка і маловідома біржа була обрана для першого лістингу токена. У зв’язку з цим у мене вже були певні побоювання.

У першу ж годину токен впав з 0.55$ до 0.02$.

Деякі інвестори встигли продати токен за гарною ціною і заробили мінімум x25. Я, у свою чергу, не встиг продати, адже всі токени були до лістингу заблоковані і лежали на гаманцях MetaMask і Trust Wallet. У момент відкриття торгів парою AGTI/USDT токени розблокувалися, і всі почали масово їх переводити на біржу, щоб продати, через що була велика навантаженість, і деякі, як я, чекали свої токени до 30 хвилин. Хто отримав раніше, той заробив.

Всього бізнес продав близько 20 мільйонів токенів, і з їхнього боку було одне правильне рішення — відкрити стейкінг свого токена під 100% річних на 3 місяці. Така можливість була доступна в день лістингу до його початку, тобто фактично інвесторам запропонували або заблокувати свої токени на 90 днів під високий відсоток, що зменшило б навантаження і вберегло від дампу ціни, або можливість продати токени. І це частково спрацювало, адже більша частина застейкала токени.

У перші дні після лістингу були жорсткі коливання, і токен зупинився на ціні в 0.05$, і я прийняв рішення чекати, адже моя середня ціна входу — 0.1$.

Я брав його з метою пасивного доходу за рахунок дивідендів, і мої цілі не змінилися, просто була можливість добре заробити.

Зараз ціна токена 0.02755$, і зважаючи на те, що кожен квартал зростають дивіденди за рахунок зростання і розширення бізнесу, дуже вигідно його докуповувати за такими цінами, адже в перерахунку на річний прибуток це понад 100%.

На скріні видно, що дивіденди зростають кожен квартал, враховуючи те, що я, як купив 8600 токенів протягом 2023 року, так більше й не нарощував свою частку токенів.

У останньому кварталі дивіденди на 1000 токенів становили 6.4$.

До лістингу, але вже після дивідендів, я купив ще 7000 токенів через P2P у тих, хто хотів його продати раніше.

У підсумку у мене 15000 токенів, які я перевів на ще одну біржу, де токен AGTI залистився буквально кілька днів тому.

А тепер до угод і планів:

Сьогодні купив на 147$ 6200 токенів і поклав їх у стейкінг під 20% річних на першій біржі, де лістився токен Dex-trade. До речі, я можу розблокувати і вивести AGTI в будь-який момент.

Планую до кінця року набрати позицію в кілька тисяч доларів і отримувати дивіденди, а також чекати булрану крипти загалом і багато іксів у цьому проєкті.

На даний момент у мене 21200 токенів, а це 542$ дивідендів на рік або 108% річних + 20% від стейкінгу = 128%.

Тепер до моїх очікувань:

Токеноміка навколо агробізнесу побудована таким чином, що корпорація залучає інвестиції через продаж токенів, за рахунок припливу грошей бізнес будує теплиці, грибниці, винні погреби тощо, відповідно зростає прибуток і дивіденди. Так ось, ціна нинішня на токен у 0.02755 дуже недооцінена і несправедлива, адже за такою ціною можна купити максимум 20 мільйонів токенів, саме така ціна зараз на руках у інвесторів, нові ж токени агрохолдинг продає не нижче 0.55$ навіть зараз.

Тобто як тільки вляжуться коливання навколо токена на біржах, почнеться потужне зростання, тому я намагаюся максимально закупитися токенами зараз, поки ціна низька, і я буду дуже радий, якщо до наступних дивідендів 1 жовтня ціна впаде нижче.

Моя мета — вкласти в цей проєкт таку кількість грошей, щоб покрити свої мінімальні місячні потреби для сім’ї. Для цього мені потрібно купити 350 тисяч токенів. І далі я зможу диверсифікувати свій портфель, інвестуючи в інші проєкти, які я із задоволенням буду викладати тут. Дякую за увагу і до нових публікацій.

У статті намагаюся підкреслити, що токен дуже хороший, ціна для входу в проєкт відмінна, і те, що сталося на лістингу — навпаки суперможливість.

Ось вищевказана стаття:

https://boosty.to/stas_defi/posts/36ee769a-e1bb-4999-9bde-a68a70dc8c94?share=success_publish_telegram

Автор: @stasdefilearn